KÜÇÜKESAT BASKETBOL KURSU

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT BASKETBOL KURSU

KÜÇÜKESAT BASKETBOL KURSU

Basketbolda oyun içindeki önemli etkenlerden birisi de kuvvettir. Basketbolda oyun içinde yapılan koşular, atılan basketler ve yapılan savunmaların temelinde aslında kuvvet ve dayanıklılık vardır. Bu özellikler günümüzde bu kadar fiziksel bir oyun oynanan günlerde çok önemlidir. Çünkü eskiden bu kadar fiziksel müdahale ve ikili mücadele yoktu. Ama son yıllarda fiziksel müdahale ve sert oyun çok önplana çıkıyor. Bunun için kuvvet antrenmanları yapıp kendimizi bu sert oyun stiline hazır hale getirmemiz gerekiyor. Aşağıda çeviklik ve kuvvet egzersizleri ile ilgili bir video bulunuyor.


Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları


Artık bu günlerde kuvvet ve dayanıklılık gibi yüklemeleri her yerde yapabiliyoruz. Dünyada bu alanda kendinizi geliştirebileceğiniz altyapılar, okullar ve kurslar vardır. Bu antrenmanları daha sık ve ciddi bir şekilde yapmamız gerekiyor. Çünkü kuvvet ve dayanıklılığı eksik olan bir oyuncu sakatlığa daha müsait bir oyuncudur. Ülkemizde Ankara'da Küçükesat Basketbol Kursunda kuvvet ve dayanıklılık konusunda profesyonel koçlar ve kondisyonerlerle bu alanda gerekli eğitimi alabilirsiniz. Sakatlıkların önüne geçmek için en önemli etken esneme hareketleridir bu sayede kuvvet kazanıp hem maç içinde iyi oynarsınız hem sakatlığa karşı bir önlem almış olursunuz.

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

Hakkımızda

Sporcu eğitmenliğinden gelen ve spora gönül vermiş olan girişimciler tarafından kurulan “Ankara Spor Akademisi İhtisas Spor Kulübü" Basketbol, Voleybol, Futbol ve Basketbol Bireysel Gelişim Antrenmanlarında hizmet vermektedir. Temel spor ve bilimsel eğitim programları ile 6-18 yas grubundaki çocukların sportif becerilerini geliştirip, doğru branşlara yönlendirerek ülke sporuna kalifiye sporcular yetiştirmeyi amaçlayan essiz bir “Akademi ve İhtisas" spor kulübüdür.


Vizyonumuz

Hareket etmekten keyif alacak ve hareketin sağlıklı yönlerinin farkındalığına varacak, ülke sporuna katkıda bulunabilecek spor bilinci ve kültürüne sahip nesiller yetiştirmek.


Misyonumuz

ANKARA SPOR AKADEMİSİ olarak Eğitim sporun en önemli boyutlarından birisidir. Spor bu boyutuyla ele alındığında iki şekilde değerlendirilmesi gerekir. Spor için eğitim ve eğitim için spor. Spor için eğitimde spor amaçtır ve sporun en üst düzeyde gerçekleştirilebilmesi için eğitimden yararlanılır. Sporcu eğitimi antrenör eğitimi seyirci eğitimi hakem ve spor yöneticilerinin eğitimi söz konusudur. Bu anlamda eğitim sporun hizmetindedir ve sporun teknik estetik ve performans düzeyini yükseltmek için vazgeçilmez bir yoldur. Antrenman bilimi ve spor fizyolojisi spor psikolojisi spor yönetimi ve işletmesi spor pedagojisi gibi pek çok bilim dalı spor için eğitimde önemli yer tutar. Eğitim için sporda ise spor eğitimin hedeflerine ulaşması için kullanılan araçlardan sadece bir tanesi ama belki de en eğlencelisi ve doğru kullanıldığında en etkilisidir. Genel anlamda eğitimin dört amacı vardır. Bireyi kültürlemek toplumsallaştırmak üretken olmasını sağlamak ve bireyselleştirmek. Bireyselleştirmede bireylerin gizil güçlerinin ortaya çıkartılması ve istenen doğrultuda değiştirilmesi söz konusudur. Bu değişim bilişsel duyuşsal ve psikomotor alanlarda oluşturulabilir. Bu program çerçevesinde, çocukların sürat, çeviklik, kuvvet, esneklik ve koordinasyon özelliklerinin geliştirilmesi yanında duyuşsal, bilişsel, fiziksel duruşu düzgün, mücadeleci, saygılı ve yaşama daha sıkı bağlı bireyler yetiştirme hedeflenmektedir. ANKARA SPOR AKADEMİSİ olarak, tüm temel spor ve eğitim programlarını bilimin ışığında hazırlayarak geleceğimizi oluşturacak çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefliyoruz.devamını oku...
Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.comdevamını oku...
Adres: Çankaya

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü Esat

Küçükesat

devamını oku... Adres: Seyranbağları Göktürk Mahallesi Seyran Caddesi Küçükesat-Ankara


Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları