BAHÇELİEVLER-EMEK BASKETBOL OKULU

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER-EMEK BASKETBOL OKULU

BAHÇELİEVLER-EMEK BASKETBOL OKULU

Basketbolda çocuklar yüksek verim almak için eğitim yaş aralığı 8 ile 16 yaş arasında değişmektedir. İlk 4 yılda antrenman hedefleri belirlenir ve alınacak verim ve amaçlar belirlenir. Basketbolda öğrenme aşaması çocukların ilk aşamasıdır. Bu aşamada ilk olarak basketbolu kabataslak bir tanırlar ve yeteneklerini bir nevi test ederler. Bundan sonraki aşama ise basketbol konusunda beceri ve taktik konusunda bilgi edinmek. Bu konu beklide çocukların basketbola profesyonelliğe attıkları ilk adım olarak da tanımlanabilir. Bu aşamadan sonrada her spor dalında olduğu gibi tekrar çalışması yapılır. Fakat diğer sporlara göre basketbolda bu tekrar çalışmaları her yaşta giderek artar. Aşağıda bu konuyla ilgili bir videomuz bulunuyor.


Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları

Bu eğitimin ilk aşamaları genelde kulüp altyapılarında, kurslarda ve okullarda profesyonel kişilerin gözetiminde yapılır. Bu profesyonel gözetim çocukların daha doğru gelişmesi için ve düzensiz bir basketbol gelişimini önlemek için yapılır. Ülkemizde bu konuda eğitim veren Ankara Bahçelievler-Emek Basketbol Okulunda profesyonel koçlardan eğitim alabilirsiniz. Eğer çocuklara doğru eğitim verilirse her spor dalında hatta her alanda güzel yerlere gelirler bunu da unutmayalım.

Anıttepe Ata Spor Kulübü

Anıttepe

Basketbol : Anıttepe Anadolu Lisesi Spor Salonu
Adres : Yücetepe, 88 sokak no 7 Çankaya/ Ankara

Voleybol : Ankara Lisesi Spor Salonu, Sıhıye
Adres : Hacettepe, turkocagi sokak no 1 Altındağ/ Ankara
devamını oku...
Adres: Anıttepe Anadoılu Lisesi Yücetepe Mahallesi 88 Sokak No:7 Anıttepe-Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

TOBB Etü Nakra Sports Basketbol Okulu

Söğütözü

NAKRA SPORTS, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren 21.000 m2 alana sahip bir spor kompleksidir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan 3 katlı spor kompleksimiz içerisinde;
• Tam olimpik yüzme havuzu (8 kulvar 50x25m)
• Tenis kortu
• Basketbol sahası
• Voleybol sahası
• Fittness salonları
• Kickbox alanı
• Masa tenisi salonu
• Sauna
• Fin hamamı
• Grup egzersiz stüdyoları
• Yaşam merkezi
• Cafe ve dinlenme alanları
• Güzellik merkezi / kadın/erkek kuaförü bulunmaktadır.

Amacımız
Alanında uzman, güler yüzlü ekibimiz, yenilenen altyapımız ve ekipmanlarımızla sizi sağlıklı bir yaşama, hedeflediğiniz forma kavuşturmanın yanı sıra, spor yapmayı sizin için keyfe dönüştürerek, Nakra Sports'da geçireceğiniz zamanın sosyal hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmasını sağlamaktır.
Spor yapmak için ayırdığınız zamanın, aynı zamanda yaşamın stresinden uzaklaşarak kendinize hediye ettiğiniz özel zamanlara dönüşmesi için Nakra Sports ekibi olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.

YÜZME
Yüzme havuzumuz 50 m uzunlukta ve 25 m genişliktedir ve tam olimpik havuz olma özelliğine sahiptir.
Havuz suyunun temizliği ve bakımı günlük olarak gerçekleştirilmekte ve günde 3 defa test edilmektedir.
Havuzumuzun bir bölümünün derinliği 1.45m olup minik yüzücülerimizin kendilerini güvende hissetmelerine olanak sağlamaktadır.
Alanında uzman, deneyimli hocalarımızla birlikte çocuklara oyunlar eşliğinde, eğlenerek yüzme öğretip küçük yaştan itibaren spor alışkanlığı kazandırmaktayız.
Böylece daha sağlıklı, kendine güvenen, mutlu bireyler olmalarına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz.

BASKETBOL - VOLEYBOL
Çok amaçlı spor salonumuz, basketbol/voleybol sahası olarak kullanılmakta olup, uluslararası spor müsabakalarının yapılabileceği ölçülerde ve 2.000 kişi seyirci kapasitesindedir.

TENİS
Tenis Eğitim ve Spor Departmanımız, uzman eğitmenlerimiz ile 6 yaşından başlayarak her yaş grubu için eğitimler ve aktiviteler düzenleyerek özellikle çocuklarımıza sporu sevdirmek amacıyla hareket etmektedir.
Kapalı tenis kortumuzda talebinize ve seviyenize uygun olarak düzenlenecek grup dersleri ve isteğe bağlı olarak birebir tenis dersleriyle hizmetinizdeyiz.

FITNESS
Bir bölümünde panoramik Atatürk Orman Çiftliği manzarası olan salonumuz ve devamında çatısı dahil olmak üzere tamamı cam cephe olan terasımızla sizin için spor yapmayı keyfe dönüştürdük.
Yüksek teknolojiye sahip ekipmanlarımız ve alanında uzman deneyimli antrenörlerimizin sizin için özel olarak hazırladığı ve sürekli güncellediği egzersizlerinizi büyük bir keyifle yapabilirsiniz.
Par Q test ile ''size özel'' özel fitness programı eğitmenler tarafından hazırlanır. Bu program hazırlanırken; üyenin sağlık problemleri olup olmadığı, spor geçmişi, yaşam tarzı, alışkanlıkları, aerobik kapasitesi ve postural yapısı göz önünde bulundurulur. Buradaki amaç kişiye özel en uygun programın hazırlanmasıdır.
Havuz manzaralı çalışma stüdyolarımızda bulunan spor malzemelerinden yararlanabilir ve eğitmenlerimiz eşliğinde grup egzersiz derslerimize katılabilirsiniz.
Geniş hizmet yelpazemizde, Fitness - Cardio, Personal Training, grup dersleri (pilates, spinning, yoga, zumba, insanity, abs n butts, total body, H.A.T.) yer almaktadır.Seanslarımız üyelerimizin talepleri doğrultusunda devamlı güncellenmektedir.

Personal Training Nedir?
Hedeflenen sonuca ulaşmanın en kesin yolu kişilerin antrenman programını düzenli, disiplinli ve ayrıntılara dikkat ederek uygulamaları sayesinde olur.Bir Personal Trainer bütün bunların aksamadan yapılması için sizlerin motivasyonunu en yüksek düzeyde tutar.
Yaşam kalitenizi en üst düzeye ulaştıracak yeni alışkanlıklar kazandırır.
Egzersiz boyunca yanınızda bir eğitmen bulunacağı için herhangi bir ters hareket yapmanız olası değildir. Böylece sakatlık riski minimalize edilir.
Hareketleri doğru teknik, doğru nefes ve doğru açılarda yapmayı öğrenecek,"evet şimdi egzersiz yapıyorum" hissine kapılacakasınız.
Bir süre sonra eğitmeniniz sizin için artık bir eğitmenden fazla olacak, size sıkıcı gelen egzersiz periyodu artık keyif verir duruma gelecek, yaşamınızın bir parçası olacaktır.

EGZERSİZ DERSLERİ
Grup egzersiz stüdyolarımızda farklı seviyelerdeki üyelerimize uygun zumba, pilates, yoga, total body, absn n butts, six pack, insanity ve H.A.T. programları düzenlenmektedir.
Sizin amacınız kilo vermek, sıkılaşmak veya egzersiz yapmak olabilir, bizim amacımız sizin ihtiyaç duyduğunuz programı size sunmaktır.

YAŞAM MERKEZİ
• Merkezimiz, sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla, koruyucu danışmanlık ve hekimlik hizmetinin yanı sıra, gerektiğinde kişinin ihtiyacına göre en güvenilir beslenme tedavisini zamanında planlayarak, çözüm için uygun alanlara yönlendiren ilk organizasyondur.
• Danışanlarımıza kendini çok daha iyi hissetmeleri, yaşamdan keyif almaları ve sağlıklı bedenlere sahip olmaları için yaşam tarzından fedakarlıkta bulunmadan, günlük alışkanlıkları değiştirmeden kişiye özel hazırlanmış beslenme programları ile destek vermekteyiz.

Merkezimizde uygulanacak
beslenme destek programlarımız;

• Bariyatrik Cerrahide Beslenme
• Zayıflama
• Kilo alma
• Obezitede Beslenme
• Sporcu Beslenmesi
• Kadın Dönemsel Beslenmesi (Buluğ, Menopoz, Gebe, Emzikli ve P.O.S. Beslenmesi)
• Çocuk ve Genç (Adölesan) Beslenmesi
• Emziklilikte Beslenme
• Hamilelikte Beslenme / Gestasyonel Diyabet
• Hastalıklarda Beslenme (Diyabet - Metabolik Sendrom - Kanser)
• Kurumsal Danışmanlık
• Online Diyet
• Yeme Bozukluklarında Beslenme

SAUNA, CAFE ve DİNLENME ALANLARI

devamını oku...
Adres: Söğütözü cad. Blok: 3 No: 43 Söğütözü-Ankara


Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları