100.YIL-ÇİĞDEM BASKETBOL OKULU

blog yazısı ekle !

100.YIL-ÇİĞDEM BASKETBOL OKULU

100.YIL-ÇİĞDEM BASKETBOL OKULU

Basketbol her açıdan oyuncuların fark yaratması gereken bir spor dalıdır. Fakat teknik açıdan diğerlerinden daha üstün oyuncular her zaman saha içinde daha avantajlı konumdadırlar. Teknik konusu her zaman her spor dalında geliştirilebilir bir özelliktir. Fakat buna hem vücut olarak hem de kafa olarak daha yatkın oyuncular daha çok ilerleme kaydeder. Teknik konusunda kısa oyuncular bir adım daha öndedir diyebiliriz. Uzun oyuncular daha çok boylarını kullanmayı tercih ederler ve bu açığı böyle kapatırlar. Benim teknik açıdan beğendiğim basketbolcular Westbrook ve Durant. Bu ikili zaten beraber oynuyor şu an fakat ikisi de bu konuda harika bir uyum sağlıyorlar daha doğrusu birbirlerini tamamlıyorlar. Aşağıda Kevin Durantin bu konuda ne kadar başarılı olduğunu gösteren bir video bulunuyor.


Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları



Teknik konusunda kendinizi geliştirmek sizin elinizde öğrenime açık bir kişiyseniz çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ayrıca dünyanın her yerinde bu konuda eğitim veren kulüp, kurs ve okullar bulunuyor. Ülkemizde de Ankara'da 100.Yıl-Çiğdem Basketbol Okulunda profesyonel koçlardan teknik konusunda eğitim alabilirsiniz. Eğer sahada diğerlerinden daha etkileyici ve önde olmak istiyorsanız teknik açıdan önde olmanız önemlidir ve eğitimini iyi alırsanız bu alanda kusursuz hale gelirsiniz.

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları - Dikmen

Dikmen

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları önce iyi insan sonra iyi sporcu yetiştirmeyi hedeflemektedir. Amacımız ve Hedef Kitlemiz : 5-17 yaş arası spor yapan gençlerin daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak ve tüm kulüplere hazır başarılı, disiplinli, bilinçli altyapı sporcuları yetiştirmek.5-17 yaş arası spor yapmayan gençleri de Hidayet Türkoğlu önderliğinde spora başlatarak, kendilerine, ailelerine ve ülkesine yararlı sağlıklı bireyler haline getirmek. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında amaç dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti zaman içinde çocuklarımıza öğretmektir. Uzman eğitmen, idareci ve antrenörlerimizle, Basketbol ve yaz spor kampında verilecek sosyal ve sportif eğitimler, çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olmaları için destek olacaktır. Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında çocuklarımızın tüm fiziksel özellikleri akademisyenler ve uzmanlar tarafından test edilecek ve çıkacak sonuçlara göre hem fiziki performanslarını arttırmak, gelişim süreçlerini hızlandırmak amaçlı antrenman programları ve beslenme programları çıkartılacaktır. Bunun sonrasında ise, tecrübeli antrenörlerden oluşan teknik kadromuz ile, basketbol seviyelerini çok üst seviyelere çıkarma imkanı bulacaklardır. Hidayet Türkoğlu basketbol Okulları yine Türkiye'de ilk defa yetenek seçimi ve performans testleri için Sporttech ekibiyle ortak çalışmaktadır. Yapılacak görsel eğitimler ile de basketbol bilgileri en üst seviyeye çıkartılacaktır...Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları'nda diğer bir amaç ise çocuklarımızın sporcu gibi disiplinli bir hayat yaşamaları için onlara verilecek, beslenme, davranış ve genel kültür dersleridir. Bu konularla ilgili detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULUMUZ 4 Aralık 2010 tarihinde başlamıştır. Çalışma programımız Ankara Sorumlumuz Ozan BİLGİLİ tarafından hazırlanmış olup, Ozan BİLGİLİ'nin yakın gözetiminde antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış antrenörlerle uygulanmaktadır. Her sporcunun eğitimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.
Ozan BİLGİLİ – Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu
Eğitim:·
Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu – Antrenörlük Eğitimi Bölümü·
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Antrenman ve Hareket Bilimi
Kariyer:·
Efes Pilsen Basketbol Okulları· Tofaş Basketbol Okulları – Kurucu Ortağı·
Five Star Basketball Camp (USA) - Antrenör·
Atılım Üniversitesi – Spor Koordinatörü·
Üniversite Sporları Federasyonu – Organizasyon Kurulu Üyesi·
Üniversite Sporları Federasyonu – İl Temsilcisi Yrd.·
Çankaya Üniversitesi - Antrenör·
Gazi Üniversitesi – Antrenör·
Mülkiye Spor Kulübü – Antrenör·
Ankaragücü SK – Antrenör·
TED Ankara Kolejliler – Antrenör·
Ankara Basketbol Kulübü – Basketbol Şube Sorumlusu

Hizmetlerimiz:·

Videolu Eğitim
Lisanslı sporcu olma imkanı
Erkek ve Kız takımlar
Her Oyuncuya 1 Top· 8-10 Oyuncuya 1 Antrenör
Antropometrik ve Motorik Testler

5-17 Yaş arası Kız Erkek tüm çocuklara açıktır
devamını oku...
Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

TOBB Etü Nakra Sports Basketbol Okulu

Söğütözü

NAKRA SPORTS, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren 21.000 m2 alana sahip bir spor kompleksidir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan 3 katlı spor kompleksimiz içerisinde;
• Tam olimpik yüzme havuzu (8 kulvar 50x25m)
• Tenis kortu
• Basketbol sahası
• Voleybol sahası
• Fittness salonları
• Kickbox alanı
• Masa tenisi salonu
• Sauna
• Fin hamamı
• Grup egzersiz stüdyoları
• Yaşam merkezi
• Cafe ve dinlenme alanları
• Güzellik merkezi / kadın/erkek kuaförü bulunmaktadır.

Amacımız
Alanında uzman, güler yüzlü ekibimiz, yenilenen altyapımız ve ekipmanlarımızla sizi sağlıklı bir yaşama, hedeflediğiniz forma kavuşturmanın yanı sıra, spor yapmayı sizin için keyfe dönüştürerek, Nakra Sports'da geçireceğiniz zamanın sosyal hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmasını sağlamaktır.
Spor yapmak için ayırdığınız zamanın, aynı zamanda yaşamın stresinden uzaklaşarak kendinize hediye ettiğiniz özel zamanlara dönüşmesi için Nakra Sports ekibi olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.

YÜZME
Yüzme havuzumuz 50 m uzunlukta ve 25 m genişliktedir ve tam olimpik havuz olma özelliğine sahiptir.
Havuz suyunun temizliği ve bakımı günlük olarak gerçekleştirilmekte ve günde 3 defa test edilmektedir.
Havuzumuzun bir bölümünün derinliği 1.45m olup minik yüzücülerimizin kendilerini güvende hissetmelerine olanak sağlamaktadır.
Alanında uzman, deneyimli hocalarımızla birlikte çocuklara oyunlar eşliğinde, eğlenerek yüzme öğretip küçük yaştan itibaren spor alışkanlığı kazandırmaktayız.
Böylece daha sağlıklı, kendine güvenen, mutlu bireyler olmalarına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz.

BASKETBOL - VOLEYBOL
Çok amaçlı spor salonumuz, basketbol/voleybol sahası olarak kullanılmakta olup, uluslararası spor müsabakalarının yapılabileceği ölçülerde ve 2.000 kişi seyirci kapasitesindedir.

TENİS
Tenis Eğitim ve Spor Departmanımız, uzman eğitmenlerimiz ile 6 yaşından başlayarak her yaş grubu için eğitimler ve aktiviteler düzenleyerek özellikle çocuklarımıza sporu sevdirmek amacıyla hareket etmektedir.
Kapalı tenis kortumuzda talebinize ve seviyenize uygun olarak düzenlenecek grup dersleri ve isteğe bağlı olarak birebir tenis dersleriyle hizmetinizdeyiz.

FITNESS
Bir bölümünde panoramik Atatürk Orman Çiftliği manzarası olan salonumuz ve devamında çatısı dahil olmak üzere tamamı cam cephe olan terasımızla sizin için spor yapmayı keyfe dönüştürdük.
Yüksek teknolojiye sahip ekipmanlarımız ve alanında uzman deneyimli antrenörlerimizin sizin için özel olarak hazırladığı ve sürekli güncellediği egzersizlerinizi büyük bir keyifle yapabilirsiniz.
Par Q test ile ''size özel'' özel fitness programı eğitmenler tarafından hazırlanır. Bu program hazırlanırken; üyenin sağlık problemleri olup olmadığı, spor geçmişi, yaşam tarzı, alışkanlıkları, aerobik kapasitesi ve postural yapısı göz önünde bulundurulur. Buradaki amaç kişiye özel en uygun programın hazırlanmasıdır.
Havuz manzaralı çalışma stüdyolarımızda bulunan spor malzemelerinden yararlanabilir ve eğitmenlerimiz eşliğinde grup egzersiz derslerimize katılabilirsiniz.
Geniş hizmet yelpazemizde, Fitness - Cardio, Personal Training, grup dersleri (pilates, spinning, yoga, zumba, insanity, abs n butts, total body, H.A.T.) yer almaktadır.Seanslarımız üyelerimizin talepleri doğrultusunda devamlı güncellenmektedir.

Personal Training Nedir?
Hedeflenen sonuca ulaşmanın en kesin yolu kişilerin antrenman programını düzenli, disiplinli ve ayrıntılara dikkat ederek uygulamaları sayesinde olur.Bir Personal Trainer bütün bunların aksamadan yapılması için sizlerin motivasyonunu en yüksek düzeyde tutar.
Yaşam kalitenizi en üst düzeye ulaştıracak yeni alışkanlıklar kazandırır.
Egzersiz boyunca yanınızda bir eğitmen bulunacağı için herhangi bir ters hareket yapmanız olası değildir. Böylece sakatlık riski minimalize edilir.
Hareketleri doğru teknik, doğru nefes ve doğru açılarda yapmayı öğrenecek,"evet şimdi egzersiz yapıyorum" hissine kapılacakasınız.
Bir süre sonra eğitmeniniz sizin için artık bir eğitmenden fazla olacak, size sıkıcı gelen egzersiz periyodu artık keyif verir duruma gelecek, yaşamınızın bir parçası olacaktır.

EGZERSİZ DERSLERİ
Grup egzersiz stüdyolarımızda farklı seviyelerdeki üyelerimize uygun zumba, pilates, yoga, total body, absn n butts, six pack, insanity ve H.A.T. programları düzenlenmektedir.
Sizin amacınız kilo vermek, sıkılaşmak veya egzersiz yapmak olabilir, bizim amacımız sizin ihtiyaç duyduğunuz programı size sunmaktır.

YAŞAM MERKEZİ
• Merkezimiz, sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla, koruyucu danışmanlık ve hekimlik hizmetinin yanı sıra, gerektiğinde kişinin ihtiyacına göre en güvenilir beslenme tedavisini zamanında planlayarak, çözüm için uygun alanlara yönlendiren ilk organizasyondur.
• Danışanlarımıza kendini çok daha iyi hissetmeleri, yaşamdan keyif almaları ve sağlıklı bedenlere sahip olmaları için yaşam tarzından fedakarlıkta bulunmadan, günlük alışkanlıkları değiştirmeden kişiye özel hazırlanmış beslenme programları ile destek vermekteyiz.

Merkezimizde uygulanacak
beslenme destek programlarımız;

• Bariyatrik Cerrahide Beslenme
• Zayıflama
• Kilo alma
• Obezitede Beslenme
• Sporcu Beslenmesi
• Kadın Dönemsel Beslenmesi (Buluğ, Menopoz, Gebe, Emzikli ve P.O.S. Beslenmesi)
• Çocuk ve Genç (Adölesan) Beslenmesi
• Emziklilikte Beslenme
• Hamilelikte Beslenme / Gestasyonel Diyabet
• Hastalıklarda Beslenme (Diyabet - Metabolik Sendrom - Kanser)
• Kurumsal Danışmanlık
• Online Diyet
• Yeme Bozukluklarında Beslenme

SAUNA, CAFE ve DİNLENME ALANLARI

devamını oku...
Adres: Söğütözü cad. Blok: 3 No: 43 Söğütözü-Ankara



Sitemizdeki tüm Basketbol Kurslarına AnkaraBasketbolOkullari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Basketbol KursuAnkara Basketbol Kursları